Catering op hoog niveau
Geen zin om eten klaar te maken? In samenwerking met Foodatelier César kan je op Keizersberg warme maaltijden verkrijgen.
Foodatelier César
Sedert 2023 kookt Foodatelier César in Keizersberg duurzame maaltijden met producten van lokale telers. Het team rond Tom Berghmans bereidt deze maaltijden ter plekke en bezorgt ze aan Leuvense scholen.
De gerechten die Foodatelier César bereidt, zijn veelal vegetarisch. Tom, de bezieler en kok van het team, is fan van de Perzische keuken, die heel groente-gericht is. In de toekomst zullen er wellicht ook maaltijden met vlees op het menu komen, maar voorlopig is dat niet het geval. Maar je kan gerust zijn: een vegetarische vol-au-vent zal qua beleving van hetzelfde niveau zijn als een vol-au-vent met vlees.
Onze abdijkeuken
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan je een maaltijd komen afhalen.
Bestellen?
- In onze webshop vind je per maand een overzicht van het menu.
- Je bestelt je maaltijden ten laatste 8 dagen op voorhand zodat Tom en zijn team voldoende basisingrediënten kunnen aankopen.
- Je betaalt per maaltijd (450gr) €8, -.
Afhalen?
- Je haalt je maaltijd af tussen 11.30 en 12.30u.
- Place to be: de keuken van de monniken. Volg je neus: de heerlijke geuren wijzen de weg! :)
- Het recipiënt waarin je maaltijd (verplicht) geschept wordt, kan je verkrijgen op het onthaal van Keizersberg (tegen kostprijs).
Opeten?
- Je eet je maaltijd ter plekke op in je keuken of je zet hem koel in een koelkast en neemt hem mee naar huis.
Extra solidariteit
Foodatelier César verzorgt de catering voor enkele Leuvense basisscholen met heel wat kansarme kinderen. Wil jij met je bestelling een solidaire daad stellen en kansarme kinderen ondersteunen met een warme maaltijd? Betaal dan €1,- extra. Wij storten dit bedrag door naar het project.